View Single Post
Eski 22-07-2010, 02:30   #7
cem kaptan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-05-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 200
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES Mesajı Göster
Zira daha önce de 1-2 kişiye "Madem farklı bir değerlendirmeniz var bizimle paylaşın." benzeri şeyler söylenmiş ama maalesef Sayın Cem Kaptan gibi söylediğinin arkasında durur bir tavırla karşılaşamamıştık. Bu vesileyle kendisine zaman ayırıp yazdıkları için teşekkür ederim.
Merhaba,
Bundan sonra ben buradayım Sayın Darkyes...

Fotoğraflarında ki hataların neler olduğunu öğrenmek, bir daha bu hatalara düşmek istemeyen arkadaşlarımızın fotoğraflarını burada eleştirebilirim. Hoş, Sayın Malina, eski yarışma fotoğraflarını eleştirebilirsiniz demişti ama bu sanırım benim için abesle iştigalden başka bir şey olmaz. Nedenine gelince bu tartışmalardan habersiz, birilerinin fotoğrafını, eleştirdiğimde bu adam da nereden çıktı diyebilirler (ben olsam derim).

Burada yazdıklarım, bana ait öngörülerdi, katılan, kısmen katılan da oldu katılmayan da... Ortalığı biraz karıştırdığımı hissettim. Şimdi dediğim gibi dileyen arkadaşlar, isterlerse link versinler ya da fotoğraflarını buraya yüklesinler... Elimden geldiğince, vaktim olduğu sürece, eleştiri yapar önerilerde bulunabilirim.

Bir de teknik yönden daha ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlardan, fotoğraf makinelerinin marka ve modelleri ile birlikte fotoğraflarının eksif bilgileri de gerekecektir.

Arada kendi fotoğraflarımdan da örnekler vererek yardımcı olmaya çalışacağım.
Selamlar,

cem kaptan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön