View Single Post
Eski 13-07-2010, 23:07   #21
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sayın Oğuz Karsan,

Sizin bu yazınızın varlığını bilmeden aynı canlının resmini forumda hayvanlarla ilgili bölüme koymuştum. Geçen sene Altınoluk' ta oğlum aynı canlının iki üç sefer saldırısına uğradı. Bizde tatilin ilk gününde doktor, hastane dolaşmıştık. Geçen seneden yanağında iz kaldı. Bu senede komşu çoçuklar çarpılınca canlının resmini çekip tanıyan var mı diye sorayım dedim.

Sağolsun Sn. Denizakvaryum' u deniz anemonu olduğunu söyledi. Bende deniz anemonları ile ilgili araştırırken google' da sizin başınınızdan geçen olaya rastladım. Agaclar.net olunca dahada ilgimi çekti. Sayfanızı okudukça aynı şeyleri yaşadığımızı anladım.

Altınoluk' ta doktorlar dahi bilmiyor, deniz anası çarpmıştır dediler. Ben denizin içini araştırırken bu canlıları keşfettim ama geçen sene araştırmak kısmet olmamıştı. Bu sene aynı olaylar komşu çocuklarında tekrarlayınca gözüm korktu ve araştırayım dedim. Denizden aldığım canlının çocukların oyun kovasında resmini çekmiştim. Aynı canlıdan bahsediyoruz herhalde.

Yakıcı bir etkisi var ve değdiği yerde çok geç kapanan yaralar oluşuturuyor ve nazik ciltlerde izi bırakıyor. Oğlumun yanağında geçen seneden kalma iz var.

Eklenen Resimler
 
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön