View Single Post
Eski 13-07-2010, 15:45   #5
darkstar1970
Yeni Üye
 
darkstar1970's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-07-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 6
Buz badem,Hindistancevizi (taze), kayısı çekirdeği ile de denedim çok lezzetli birer şerbet elde ettim hepsinin farklı ve çok raihalı lezzetleri var...

Gazlı içecekler yerine bunları içecek listesine almalıyız bence ne dersiniz? Bu şerbetlerin sütlerini fazla sulandırmadan yoğun halde iken pasta-kek aroması olarak kullanabiliriz.. (pişirilme sonrasında kek soğuduktan sonra üzerine damla damla emdirilmeli)...

Saygılar,esen kalın.


Düzenleyen darkstar1970 : 13-07-2010 saat 23:53
darkstar1970 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön