View Single Post
Eski 12-01-2007, 09:19   #21
praecox
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dortyuz Mesajı Göster
ben kuşkuculuğu sürdürüyorum kimse kusura bakmasın.

izmirpazarı kupresus'un belirttiği diğer tohum satan gittigidiyor üyesi'nden geçtiğimiz Aralık ayında bir paket tohum almış, yani farkı kesinlikle biliyor.
Bu konuya iyi niyetli yanaşır isek, belki başlarda hakkikaten de böğrülce veya soya fasulyesini dionaea tohumu diye yazıldığı gibi inciraltındaki bir peyzajıdan kandırılarak aldı sattı. ancak en geç GG den aldığı diğer hakkiki dionaea tohumları ile kıyasladığında aklında bir soru işareti oluşmalı idi vede en azından burdan net den araştırıp bulabilirdi.

Ama hayır bunu ya yaptı yapmadı ancak özenle bezenle yetiştirme talimatını ekleyip düzgün poşetlerde satışına devam etti. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de dionaea'nın altı türü olduğu bunların moru olduğu gibi saçma sapan idaalarla batağından kurtulma çabalamaları ile doğru olmıyan yalan savunması ile asıl suçlu duruma düştü.

Benim anlamadığım GG nin tüm diğer şikayetleri dikkate almadan sayın dortyuz'ün doğru uyarılarını da ciddiye almayıp yorumunu yargısızca silmeleri konusu oldu. her yorum her yazılan 5 yıldız vede "teşşekürler hızlı servis sağolun, varolun" gibi cümlelerden oluşmak zorunda mı? doğru yerde doğru yorum....

yüzlercesi yanıldı diye biri doğruyu yazınca mı kötü oldu....

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön