View Single Post
Eski 15-06-2010, 09:22   #4
Simbiyotek
Ağaçsever
 
Simbiyotek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-03-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 45
sebzelerde Sim Derma ve Sim organic

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi indomie Mesajı Göster
Sayın Simbiyotek,

Üç yıldır ürünlerinizi kullanıyorum. Viyollerde satınaldığım, domates, biber ve patlıcan fidelerini dikmek için açtığım çukurlara, birinci resimde gösterdiğiniz gibi Sim Derma Granül'ü serpiştiriyorum. Faydası olur mu bilmem ama, en azından zararının dokunmayacağını tahmin ettiğim için Sim Derma Granül'e ilaveten bir miktar da Sim Derma Toz ilave ediyorum. Sebzelerimi 20-25 günde bir 1/200 oranında sulandırdığım Sim Organik ile de besliyorum.

2008 yılında bu şekilde diktiğim patlıcanlar 2.5 metre kadar boylanmışlardı ve mevsim sonunda patlıcanları sökmekte çok zorlanmıştım.

Aynı şekilde bu yıl diktiğim domates, biber ve patlıcanların keyfi yerinde. İnanıyorum ki aynı performansı bu yıl da yakalayacağım. Tabii sizin ürünlerinizin yanında başka ürünler de kullanıyorum ama, Sim Derma ve Sim Organik'in bu gelişmelerdeki katkısı yadsınamaz.
Sayın İndomie,
sizin de teşhis ettiğiniz gibi Sim Derma ve Sim organic sebzelerde çok iyi sonuçlar veriyor. Emin olun bitkinin gelişmesi ve sökmekte zorlanmanız Sim Dermanın kökleri geliştirmesi sebebi ile olmuştur. Tabii diğer kullandığınız ürünler bitkileri beslemek için veya börtü böcekten korumak için gerekli.
Aslında ilk dikimde sadece tarif ettiğiniz gibi Sim Derma Granül kullanmanız yeterli olur. Sim Derma Tozu tohumlarda kuru olarak ve fide bandırmada sulandırarak kullandırıyoruz. Tabii yanında Sim Derma Tozu kullanmanızın bir zararı yok ama sizi boşuna masrafa sokmak istemeyiz.

Saygılarımla
Şems

Simbiyotek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön