View Single Post
Eski 05-06-2010, 15:19   #60
umıt79
Ağaç Dostu
 
umıt79's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-10-2009
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 644
Çiçekçide kenarda köşede kalmış, minyatür saksıda ki 5 cm lik minicik bişeydi. Öyle ki çiçekçi bile cam vitrinin arkasında , köşede saksısı çıkmış toprağı adeta kalmamış bu enfes görüntüyü unutmuştu. Fark ettiğimde ne zaman konulduğunu bile hatırlamadığına göre , o da unutulmuşlardan biriydi . Ve ben unutulmuş çok şeyin aslında hiç unutulamayacak kadar özel olacağını biliyordum.


Name:  DSCI1040.jpg
Views: 787
Size:  30.6 KB



İlk yaptığım eve getirip hemen kocaman bir saksıya almak oldu.Çiçek yetiştirenlerin tümü yanlış olduğunu düşünsede büyük saksıda daha güzel olacağı kanaatim doğru bir karardı. İlk günler sadece uyudu saksıda. Hiç eksik etmedim ilgimi, onu çok seviyordum .Ve hergün işten geldiğimde ilk yaptığım ona dokunarak diğer bitkileri kontrol etmekti.

Zaman zaman kazalarda yaşamadı değil. En büyük kazası azgın kediler tarafından saksısının dağıtılması olmuştu .Sonra işyerime götürdüm orda en büyük dalı bir kaktüs sever tarafından çalındı
Büyüme dönemi tam bu zamana tekabül eder . Kaktüsüm kendini yenilemek için adeta yarışa başladı...


Name:  DSCI1036.jpg
Views: 907
Size:  30.2 KB


Kaktüs sabır işiydi ki , sabrettikçe hayal perdelerinin bir bir kalktığına şahid oluyordum. O yalnızca 5 cm lik minik minyatür saksıda ki kaktüs şimdilerde saksının üzerinde 30 cm boyunda ve aniden sıcaklarla gelişmiş bir güzellik olarak gelişmeye devam ediyor. Bakın bu fotoğraflar bir hafta öncesinden .



Name:  DSCI1037.jpg
Views: 959
Size:  40.7 KB

umıt79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön