View Single Post
Eski 28-05-2010, 14:50   #15
PlentyPlant
Ağaç Dostu
 
PlentyPlant's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-05-2009
Şehir: adana
Mesajlar: 722
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AizoaceaeFAN Mesajı Göster
Selam, herkes kendi bitkileri için bir başlık açınca ben de artık kendi konu başlığımdan derli toplu olarak bitkilerimi huzurlarınıza çıkarmak istedim. Uzun zamandır eşimle beraber lithops, conophytum, sukulent ve kaktüs biriktirmekteyiz. .Yurt içi ve yurt dışından temin ettiğimiz yaklaşık 150 conophytum, 700 e yakın lithops ve 400e yakın kaktüs ve sukulentimi (bunların içinde yüzlerce tohumdan büyüyen bitkilerim hariç) zamanla tek tek bazen topluca resimlerini ve gelişimlerini eklemekten büyük keyif alacağım. Görüş, tavsiye ve yorumlarınızı eksik etmemeniz dileklerimle...
Yorumlarımızı eksik etmeyiz elbette ama tavsiye edeceğimiz birşey yok gibi görünüyor. Hepsi yeterince harika. Erzurum gibi aslında soğuk bir kentte ve iç mekanda böyle bir cennet yarattığınız için ancak kutlayabiliriz. Sizin ve eşinizin emeklerine sağlık.
(Not: Birşeye takıldım fotoğraflarda. Arkada görünen vantilatör tesadüfen mi orada, yoksa kaktüs ve lithopslar için iç mekana hava sirkülasyonu sağlamak için mi kullanıyorsunuz?)

PlentyPlant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön