View Single Post
Eski 20-05-2010, 13:40   #48
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sn. sanalcopy,

Verdiğiniz linki inceledim ama yanlış yerde ve yanlış yolda olduğunuzu görüyorum. Bu forumda bilgi paylaşan arkadaşlar paylaşılan bilgilerin doğruluğu konusunda emin olmak isterler. Bu yüzden daha ilk mesajınızda web sitenizin linkini verip reklamını yapmanız, web sitenizin daha ilk satırında kargo ile kombu mantarı almayınız, kadıköye gelin size taze demli çay satalım yaklaşımınız bu işi sadece ticari olarak yaptığınızı düşündürüyor.

Verdiğiniz bilgilerde bazı ilginç şeyler dikkatimi çekti. Yavru doğdu diyorsunuz ve bir çay sıvısı üzerinde iki ayrı çapta (büyüklükte) mantarı yanyana resimliyorsunuz. Sanki büyük mantar küçük mantarı doğurmuş gibi. Kombu mantarla ilk defa tanışan insanlar sizin bu oyununuzu farketmeyebilir ama bu mantarı daha önceden tanımış olanlar kombu mantarın bulunduğu kabın şeklini alarak silindirik kapsa dairesel, prizmatik kapsa prizmanın şeklini alarak en üst yüzeyde zar şeklinde katmanlar şeklinde oluştuğunu bilir.

Pazarlamaya çalıştığınız şey insan sağlığı ile ilgili ve benim gibi ciddi rahatsızlık geçirmiş olanlar içinde umut tacirliği. Bu yüzden insanların yanıltılmasını kabullenemiyorum. Kombu çayı gerçekten sağlığa yararlı olabilir. Buna inandığım için bende aldım, hem kargo ile aldım hemde Istanbul' dan eldende aldım. Kendi çayımı demleyip içtimde. Ama web sitenizi okudukça www.kombu.de web sayfasında paylaşılan bilgilerin daha abartısız ve sağlıklı olduğunu gördüm.

Web sitenize kerameti kendindenden menkul Hıfzı Sıhha' ca uygun görülmüştür ibaresi koyup ortada bir rapor olmaması, beyin emar görüntüleri koyup herkesin bir tıp uzmanıymış gibi bu görüntüleri yorumlayıp anlamasını beklemeniz ve bundanda kombunun mucizelerini çıkarmanız da beni hayrete düşürdü.


Düzenleyen Sarıcan : 20-05-2010 saat 16:41
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön