View Single Post
Eski 18-05-2010, 23:12   #9
yarenimex
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: Denizli
Mesajlar: 686
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi z e y n e p Mesajı Göster
Uzaktan hep çiftçiliğe özenirdim yemyeşil ortamda hayvanlar trafik yok şehir kaosu yok ses yok gürültü yok huzur dolu hayvanlarla birlikte temiz bir hayat diye düşünürdüm ama bir kaç ay öncesine kadar işin içine girdiğimde hayvancılığın ne kadar zor olduğunu ne kadar özverili bir iş olduğunu anladım. Ne demişler "Uzaktan davulun sesi hoş gelir". Şunu demeden geçemeyeceğim tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen insana başka bir perspektif kazandırıyor hayvanlarla edinilen deneyimler insanı yaşama karşı daha da güçlendiriyor.
Hayvancılıktan vaz geçecek değilim (inşallah).
Sizlerde vaz geçmeyin, ülkemiz insanlarına faydalı olmak için yaygınlaştıralım birlikte olalım birlikte sorunlarımızı çözelim diyorum.
Sayın Zeynep iyi dileklerinize katılmamak mümkün değil ama o kadar çok sorun var ki..Damızlık ve Süt Birlikleri, TZOB,Ulusal Süt Konseyi ve diğer üretici ve çiftçi örgütleri..Hepsi çiftçinin ve tarımsal üreticinin sorunlarını konuşuyorlar ama çözüm yok..Sektörde ayakta kalmayı başaran gemisini kurtaran kaptan oluyor..O kaptanların sayısı da artacağı yerde bayağı azaldı son yıllarda..

yarenimex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön