View Single Post
Eski 14-05-2010, 00:12   #25
yeşilyol74
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-03-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 25
arkadaşlar merhaba.öncelikle şunu söylemek istiyorum.bu konuda maalesef okumuşumuzdan tutunda cahilimize kadar hiç birimiz avrupadaki bilince sahip değiliz.

ben sağlık ocağında ebeyim.hasteneye geçmek istediğimi ve özellikle hastene atıklarını kompost haline getirmek istediğimi söyledim.bana eşimde dahil sadece güldüler.maalesef böyle bir türkiyede yaşıyoruz.ilerki aşamadada abden hibe destekli bir proje üretip neyalan söyleyeyeyim özellikle sizlerden yardım alarak ,(yanılmıyorsam bunun örneğini kırşehirde bir hemşire yapmış hastane atıklarının geri dönüşümünün sağlandığı bir proje )...maalesef sadece dalga geçildim.bunu nasıl başlatabiliriz insanımıza bu bilinci nasıl verebiliriz inanınki hiç bilmiyorum.

birde gönüllü çevrecilik eğitmeni diye okullarda ,özellikle ilkokullara dersler verilebilir.nasıl olur bilmiyorum ama sadece bildiğim eğitim şart eğitim olmazsa maalesef hiç bir şey olmaz.ama hocaların zorla vermesi değil gönüllülük esası ile bu sağlanmalı.bence eğitim olduktan sonra gerisi gelir.yani en azından bir kişiyi kurtarırsak bir kişiyi bilinçlendirirsek heralde arkası gelir. bu olaydan da ab hibe desteğinden yararlanılabilinir. ab proje istemiyor mu alın size değişik projeler...

yeşilyol74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön