Konu: Boza
View Single Post
Eski 02-01-2007, 09:32   #10
Ela
Ağaç Dostu
 
Ela's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 937
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor Mesajı Göster
Galiba 18-22 derece sıcaklıktaki bir yerde 3 gün beklemesi gerekiyor. Üzeri göz göz olana dek. Böylece mayalanma gerçekleşsin, ekşisin.
Bugün bende bulgur alacağım, deneyeceğim.
Teşekkürler , artık bu bozayı 3 gün saklayacağım acaba saklarken arasıra kapağını açmalı mıyım ?Aklıma şurdan geldi ; çok eskilerde annem yoğurt yapardı , birkaç saat sonra kapağını açardı , kapağa buharlaşan sular yoğurdun kıvamını bozuyormuş.Ayrıca sessiz bir yere koyardı

Ela Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön