Konu: Çim
View Single Post
Eski 06-05-2010, 11:55   #252
metushaley
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 06-05-2010
Çim Ekmek istiyorum - Alt Katmandaki Toprağım Killi

Merhaba,
Arkadaşlar bahçe toprağım aşırı killi ıslanınca yapışkan bir hal alıyor kuruyuncada taş gibi oluyor. Toplam 25mt2. Bir tane Çam 5 tane gül 2 adet şimşir var. Bu sene artık dayanamayıp üzerine 2 traktor toprak attım. Üst katman 10-15 cm tarla topragı ve alt kısımda agir killi katman var. Çim Ekmek istiyorum acaba bu alt kısımdaki killi katman ileride basıma dert acar mi? çim kökleri o katmana kadar ilerler mi. bahceye dün itibari ile yarım kilo BRİTİSH SEEDS 9-23-14 ÇİM BAŞLANGIÇ VE ÇİM BESLEME GÜBRESİ attım tırmıkla biraz karıstırıp suladim.

Pazar günü BRITISH SEEDS LIVERPOOL 7'li Karışım Çim Tohumu ile ekim yapmayı düşünüyorum. Eger bir hata yapıyorsam daha baslamadan bu hatadan donmem gerek. Yardımcı olabilcek arkadaslar varsa cok sevinirim.

Birde toprak attırmadan once yabani otlari el ile yoldum fakat büyük ihtimalle cogu kökten gelmedi acaba ilerde buda basima iş acar mi?

Evim kira ama bahcemin yesil ve güzel görünmesini sitiyorum çalıştıgım icinde maalesef cok fazla ilgilenemiyorum.

şimdiden herkese teşekkürler.

metushaley Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön