View Single Post
Eski 04-05-2010, 22:18   #25
aycicegi
Ağaçsever
 
aycicegi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-03-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 52
Evet, uzun uğraşlar sonucunda sevgili Bonsai'mize saksı ve altlık buldum. Bir alttaki mesajımdan da anlayacağınız gibi ümitsizce en azından birazcık dekoratif görüntüsü olan bir saksı ve altlığı arıyordum.

Tesadüfler sonucu Beykoz'da bulduğum Güral Çölek'in sahibi Güral Bey çok yardımcı oldu. İstinye Park'ın da saksılarını onlar yapmış. Zaten orası tam bir saksı ve çömlek cenneti gidince göreceksiniz.

Hem saksı hem ona uygun altlığını ordan aldım. Matkapla deliklerini açtı ve istediğim renge dakikalar içinde boyadı (kabul ediyorum, beyaz renk konusunda takıntım vardı, eve gidip rengin biraz kremsi beyaz olduğunu düşündüm, Gürol bey'e telefon açıp bu rengin üstüne bir iki ton daha açık renk boyar mısınız saksıyı getiriyorum diye sordum, gittiğimde benim için yeni bir saksı ve altlığı boyamış, deliklerini delmiş, hatta paketlemişti bile) . Zaten istediğiniz renk tonunu hemen yanınızda boyaları karıştırarak elde ediyor ve saniyeler içinde boyuyor, kuruması da en fazla 10 dakika tutuyor.

Fiyatı gayet uygun, benim saksım epey büyük olduğu halde saksı , altlığı ve boyası ile beraber hepsine 25 TL verdim. İnternette satılanlardan daha uygun, ayrıca fiyatı bir türlü açık olarak beyan edilmeyen saksılardan da daha ucuz olduğunu düşünmekteyim. Merak edenler için söyleyeyim,saksımın içinde sır yok, tabağının sırrı var.

Sonuçta ben saksı ve altlığımdan ve aldığım hizmetten çok memnun kaldım.
İlgilenenler için Gürol Çömlek'in telefonu:0538 969 68 75,
Adres: Çubuklu Dedeoğlu cad. No:14/A Beykoz

Bu da benimkinin resmi:

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg IMG_2638.JPG (63.3 KB, 928 views)
aycicegi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön