View Single Post
Eski 27-04-2010, 16:39   #16
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Merhaba.


Alıntı:
Sonradan görmeliğimizden kaynaklanan açgözlülüğümüzün sonuçlarını görmeye başladık bir süredir. Arsız azgınlığımıza gem vuramazsak bizden sonraki nesillerin yaşam haklarını da ellerinden alacağız.
Sn. Smyrna,

Çok güzel özetlemişsiniz. Arsız azgınlığımız da yaşadıklarımıza çok güzel uymuş. Bizden sonraki nesilin, birçok hakkını elinden aldığımızı düşünüyorum. Biraz daha zorlarsak Dediğiniz gibi onlara yaşamak için neredeyse hiçbirşey bırakmayacağız.

Onlara kalacak olan, kullandığımız teknolojimizden arta kalan çöpler ve Ağaçsız çorak ve susuz, kirli bir Dünya olacak diye düşünüyorum. Zamanlarının ve kaynaklarının çoğunu da bizden onlara miras kalacak olan kimyasal ve biyolojik kirliliği bertaraf etmek için kullanmak zorunda kalacaklar.

Eskiden olduğu gibi, keşfedilmedik güzel köşemiz kalmadı. Bulduklarımızı da süratle tahrip ettik. Güzelim beldeler büyük şehirlere döndü. Ağaçların yerini ya otoyollar ya da kültürsüzlüğün ürünü olan villa bozuntuları aldı. Yunanistanın Adalarına bakarken utanıyorum.

Yavaş Şehir hareketi bu şartlar altında hayal. Hepimiz hızlı yaşayıp genç ölmeye çalışıyoruz. Umarım haklı çıkmam. Yoksa, bizden sonrakilerin İşleri çok zor.

Saygılar

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön