View Single Post
Eski 24-04-2010, 00:58   #6
Benol Hazaroğlu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
bende sizlere çok basit bir tarif vereyim acemi olanlar bile yapabilir,
bir kabın içine göz kararı diyelim 3 su bardagı özellikle iyi cins mısır unu konur tuz ve 2 çay kaşıgı karbonat eklenir azar azar muhallebi kıvamına gelene kadar ılık su eklenir fazla degil 5 veya 1o dk yogrulur yaglanmış tepsiye borcam olmasın 1parmak kalınlıgında bastırılır mini fırında 250 derecede 1saat pişer afiyet olsun,
suluca bir muhallebi kıvamı olacak çok katı olmasın

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön