View Single Post
Eski 10-04-2010, 21:37   #12
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Ağçlar.net bir okul ve ben bu okulun hakkını veren bir öğrenci olmaya çalışıyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalıyor.

Sn. Dogasever, bu başlıkta tamamen dogal yöntemlerle mikroorganizmlardan nasıl yararlanırız ve topraklarımıza bu minik canlıların katkısı konusunda bilgiler olacak. Tabi ki bu konuda sizin engin tecrüberiniz bize rehber olmaya devam ediyor.

Sn. Ensar teoride bir adım önde olsakta uygulama konusunda sen bizden ileridesin. 6. yıl toplantısında konuştuğumuz gibi uygulama sonuçlarını dört gözle bekliyoruz. Hatta üyelerin meraklarını gidermek açısından yapmış olduğun çalışmalardan biraz sözedersen sevinirim.

Sn. Epsody seninde bu konuya katkıların olacağından eminim.

Sn. Yasaruygur, dediğiniz gibi keşke toprağın başına dönseniz. Benimde hedefim bu.

Bu mesajı yazarken ocaktaki sütüm taştı. Aslında bu olay, bende güzel bir fikirde uyandırdı. Bu başlığın okuyucuları kendi yoğurdunu, kendi peynirini, kendi pekmezini vb. kendisi yaparsa sevinirim. Bu forumda bu konularda güzel tariflerde var, o tariflerden yararlanabilirler.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön