View Single Post
Eski 08-04-2010, 22:03   #2
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Name:  Untitled-21.jpg
Views: 13379
Size:  39.3 KB

Pişmeden önceki hali bu.





Bu da piştikten sonraki..

Name:  Untitled-24.jpg
Views: 18171
Size:  35.8 KB

Bilmeyen bir çok kişi bu tür bir dolmayı neresinden başlayıp yiyeceğini kestiremeyebilir. Yemeye en dış yapraklardan başlanır. Çekilip çıkarılan yaprakla birlikte ona yapışmış olan dolma içi de gelir. Dişler arasında sıyırarak, pirinçleri ile yenen yapraklı kısım bittiğinde, en şahane bölüme sıra gelir Enginarın yaprakları alındıktan ve üstünde kalan pilavlı bölüm...


Düzenleyen Müjgan : 08-04-2010 saat 23:03 Neden: Nasıl yeneceğini tarif etmeyi unutmuşum :)
Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön