View Single Post
Eski 29-03-2010, 10:18   #28
ayhan74
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-02-2010
Şehir: Kdz.Ereğli
Mesajlar: 178
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi envor Mesajı Göster
Sayın ayhan74, valla bravo, dar alanda çok iyi kısa pas yapmışsınız elinize sağlık, inşallah yeteri kadar da ışık alıyorsa bitkileriniz, mükemmel bir iş çıkartacağınız kesin gözüküyor.

Sayın Sarıcan'a katılmıyorum ben, bir birini tozlayacaktır elbette, ama siz tohumluk üretmeyeceğiniz için bunun bir sıkıntısı olmaz. Çilek bahçelerine de yakın olmadığı için, geleneksel çilekleri bozma gibi bir durumuda yok. Zaten çilek kızardığı gibi mideye inecektir, bu genelde böyle olur. Yani ortada delilde yok
Kolaygelsin...

Saygılar...
Sayın Envor,
Öncelikle iyi kısa pasların sebebi sizin gibi oyun kurucuların varlığındandır Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Balkonum 3.3 m2 olduğu için çilekleri asmak zorunda kaldım. Umarım dilekleriniz gerçekleşir de bu yaz biraz bedava çilek yeriz.
Tozlama konusundaki açıklamanız içimi rahatlattı. Balkonun her iki tarafında ki pençereleri az bir şekilde aralarsam rüzgar sirkülasyonu ile tozlamanın oluşacağını düşünüyorum ama yine de ilerleyen zamanlarda fırça ile çileklere yardımcı olabilirim. Bu arada fırça ile suni tozlama nasıl yapabilirim. Bu konuda forumda bir bölüm varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,

ayhan74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön