View Single Post
Eski 21-03-2010, 01:53   #75
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant Mesajı Göster
Balkonunuzu ve çiçeklerinizi keyifle izledim Sayın Asuman Dilek. Onların sizi ve sizin onları sevdiğiniz çok açık. Ellerinize sağlık.
62. mesajınızdaki rujunuz ise çok muhteşem. Bende de var ama bir türlü beceremedim. Bazen sararıyor ve yaprak saplarından dökülüyor. Bazen iyileşip gelişiyor; sonra birden benzeri sorunlar. Bir türlü benden ne istediğini çözemedim, dilini anlayamadım.
Önerileriniz varsa seve seve dinlemek isterim.


Çok teşekkürler.. Benim balkon biraz her telden sanırım. Gördüğüme sarıldığım için olsa gerek. Lakin tutamıyorum kendimi. Yapacak bişey yok.. Olmasın da zaten. Böyle hastalık dostlar başına. Ruju yeni aldım ama yerini sevdi anladığım kadarıyla. Yepyeni tomurcuklar verdi her yerinden..

Güneşle direkt teması sevmiyor anladığım kadarıyla. Direk güneş almayan bir duvarda duruyor benimki. Dokunulmayıda pek sevmediği aşikar. Toprağına bakıp mümkün oldukça dokunmadan, kuruysa 1 bardak su veriyorum. Yazın belki daha sık isteyebilir fakat şimdi 15 günde bir veriyorum suyunu. Benim de bildiğim bu kadar ama birşeyler öğrenirsem mutlaka paylaşırım.

Sağlıcakla kalın....

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön