Konu: asumandilek
View Single Post
Eski 18-03-2010, 01:25   #16
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
) Kimm ben mi korkuyor muşum böcekten hahaha.. Şaka bir yana o içimden çıkan çekirgeyi görseydin keşke Hatice annem. Ona çekirge demek bile doğru değil. Dev çekirge.. Ve bu büyüklükte bir çekirge içinizde zıplasa ne hissedebilirdiniz ki. Çıkana kadar da onun çekirge olduğunu bilmiyordum üstelik.

Gelelim Köpek sevgime. İnanılmaz derecede sevdiğim hayvanlardandır. Ama camın arkasından, birisinin kucağındayken ya da kendimi garantiye aldığım bir yerlerde olduğu zamn pek bi severim. Uzaktan... Bu fobi ezelden beridir yok tabi. Bundan 6- 7 yıl öncesine dayanıyor. O zamandan bu zamana hiç bir köpeğe Paşacığa yaklaştığım kadar yaklaşmamıştım. Paşamız yine dua etsin. ) Ha bir de arada fotoğraf için yaklaşıyorum eğer sahibine bir zincir ile bağlı halde yakalarsam.. ) Dizlerimin bağımın çözülmediği nadir anlardan biridir fotoğrafladığım zamanlar...
Ayrıca Paşa kardeşimi odaya kitlemedi kimse. Biz bir odada tıkılı kaldık diyelim şuna. Koca ev Paşanın oldu. Hem dışarda durduğu zaman balkondan fotoğrafını bile çektim.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES Mesajı Göster
Fotoğraf yarışmalarına yarışmacı olarak ve oy kullanıcı olarak katılım pek fazla değil.
Umarım bundan sonraki her yarışmada katılımcı olursunuz.
Elbette sevgili Darkyes... Nisan ayı fotoğrafım hazır bile.. Fotoğraf yarışmaları ve fotoğraflarla ilgili bölümleri canlandırmak şart!!

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön