View Single Post
Eski 14-03-2010, 18:02   #23
ahmet1234
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-03-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bulik Mesajı Göster
Merhaba,

Benim çok şeker bir kuçum var, senelerdir köpek bakarım ancak ilk kez bahçede bakıyoruz (eşim de ilk kez bahçede bakıyor) o yüzden endişelerim var.


Diğer hayvan sitelerini araştırdıysam da herhangi bir konuda bizim forumumuzdan daha çok konu içermesi mümkün gözükmüyor! Tüm yazılar ve bilgiler birbirinin aynı ve nedense bir kapışma var... Neyse...

Diyeceğim odur ki; benim köpeğim 4 aylık bir rottweiler. Dişi... Kocaman 25m2 kadar büyük bir kafesi var. Zemini mıcırla kapladık. İçinde özel ısı yalıtımlı bir palet var, onun üzerinde de özel olarak yapılan bir ahşap kulübe... Son yağmurlardan sonra etkilenmesinden korktuğum için üzerine tente de yaptırtıyorum. (Bunu yazarken içim acıyor. Bu mesajı yazmak için foruma girdim ve benimkini iki damla yağmurdan korumaya çabalarken barınaktakilerin durumunu okudum, hala ağlayacak gibiyim :....((((( )

Peki deneyimli arkadaşlarımızdan öğrenebilir miyim, kışın soğuğundan etkilenmemesi için ne gibi önlemler alınabilir?

Elbise giydirmeli miyim?
Çamurda üşütmesin diye kafes alanını mıcır kapladık ama iyi mi ettik?
Kulube içinde bir halı var, kışa doğru izolasyon mantosu (nedir bilemiyorum) diye bir şeyle içini de kaplayacağız. Ama yeterli olur mu gerçekten bilemedim.

Çok teşekkürler.

endişe etmenize gerek yok ki zaten köpekler fazla üşümezler hatta hiç üşümezler onların vücud sıcaklıkları insanlara göre yüksek olduğu için insanlar kadar üşümezler

ahmet1234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön