View Single Post
Eski 03-03-2010, 23:46   #1079
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bahar Erdem Mesajı Göster
...Ev bitkilerinde kullanmaya çekinmiştim bu gübreki kokusundan dolayı.

Çünkü evde kokulara çok hassan 3,5 yaşında bir evladım var. Ama gelişmeleri görüncede kayıtsız kalamadım. Özellikle menekşelerdeki çünkü ben bi türlü yaşatmayı başaramıyorum onları bu yüzden ev içi çiçeklerimi anneme hediye ettim. Kısa bir süre sonrada taşınacağım. Sanırım şu taşınma sürecini atlattıktan sonra yeniden evde çiçek bakmaya başlamalıyım. Artık evimde daha müsait zaten.

Yalnız Selahattin bey sizden bir ricam olacak benim elimde kalan B5A nın son kullanma tarihi geçtiği için kullanmak istemiyorum yenisini temin etmemde yardımcı olur musunuz? Zaten sizinle aylar önce bir fide konusunda konuşmuştuk o konudaki fikirlerim değişmedi sadece süreç biraz uzadı. Yani fideleri de sizden almak istiyorum.

Gelip kendim almayı güşünüyorum. Eğer bu şekilde olursa B5A da alabilir miyim sizden? En kısa sürede cevap vereceğinizi bildiğim için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgili Bahar Erdem, elbette yardımcı olurum. B5A yeni versiyonuyla artık daha koyu, daha az kokuyor, 10 kat daha etkili ve elbette ruhsat ve resmi izin sorunu yok. Koku konusunda hassasiyetinizi anlıyorum sırf bu yüzden gelip kullanacağı su miktarına B5A sını ayarlattıran sevgili dostalarım var .

Fide konusunda biliyorsunuz agaclar.net üzerinden ticari faaliyetlerimi sona erdirdim bu nedenle benimle irtibat kuran herkese yarımcı olurum bu b5A konusunda da sebze fidesi konusunda da geçerlidir. Ancak eğer beni telefonla ararsanız size bazı tavsiyelerim olacak elinizdeki B5A yı test kiti ile bir test edelim sağlıklı olup olmadığını kontrol edelim işinizi göreceğine inanıyorum.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön