View Single Post
Eski 03-03-2010, 21:48   #1069
mog
/

Giriş Tarihi: 20-03-2009
b5a em5 formunu kullanır :) sayın sıtkı bey :))) selamlar hürmetler ...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
Sayın Dragut, Etkin Mikroorganizmaları B5A ile karıştırmışsınız, ayrıntılı bilgiyi ve EM ile ilgili görüş ve paylaşımlarınızı ve algılamalarınızı ilgili bu başlıkta paylaşabilirsiniz ve sizinkisi sadece zannetmekten ya da öyle algılamaktan ibaret. B5A ayrı bir şey, EM ya da Japon Prof.Teruo Higa'nın çalışması ayrı bir şey ve bu çalışmadan BMR Tarımın haberi var ancak arızalı algılamanızın aksine her ikisi çok ayrı bir şey.

Yani aerobik ve anaerobik bakterilerin biraraya getirilmesi söz konusu değil; Her iki ortamda yaşayabilen mikoplazmaların kullanılması söz konusudur!... Lütfen ucundan, köşesinden birşeyleri tutup, burada cevap hakkı olmayan kişileri karalamak, rencide etmek için kullanmayın. Üstelik Em Türkiye'de kullanılmakta olup B5a nın yaptığı etkileri de yapmamaktadır. Cola-Turka, Pepsi ve Coca Cola aynı şey midir? Ya da birbirlerinin başarılarını kendilerine mi mal etmişlerdir? Komedi sizin yaptığıız.
sayın bekir sıtkı bey !!!
daha fazla böbürlenmeye devam ederiseniz ; buradan gübrenizin içerisinde kullandığınız mikroorganizma formlarını açıklamak zorunda kalacağım...
ayrıca ; akdeniz organik tarım ümit bey vasıtası ile ; antalyadaki xxxx laboratuarında m.o. sayımı ve tesbiti yaptırmanıza gerek yok idi. sorsanız da size ben gerektiği şekilde anlatırdım. siz benim gübremin içeriğini benim kadar iyi biliyorsunuz. ben de sizin gübrenizin içeriğini iyi biliyorum...
artık bu basit tavırları bir kenara bırakınız. herkesin bildiği şeyler kendisinedir.
siz de hayırlı bir iş için; biz de hayırlı bir iş için uğraşıyoruz

iyi çalışmalar bekir sıtkı kardeşim :=)

mog Çevrimdışı   Başa Dön