View Single Post
Eski 16-02-2010, 22:56   #1
Dogasever
Ağaç Dostu
 
Dogasever's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
Ergene Nehri Temizlik Çalışmalarına Yönelik Toplantı / 7 Mart 2010

Sn Agaçlarnet Üyeleri ve Sevgili Dostlar,

Ağaçlarnet Grubumuz bünyesinde kısa bir süre önce başlatmış olduğumuz Ergene Nehrinin Temizlenmesi Projesine yönelik olarak ilk toplantı için EM Türkiye'nin Ofisinde bir toplantı yapılmasının yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden, konuya ilgi duyan ağaçlarnet üyesi ve bu işte ben de varım diyen herkesi EM Türkiye'nin Ankara'daki ofisinde bir başlangıç toplantısı yapmaya çağırıyorum.

Bu toplantıya ben de fiziksel olarak olamasa da sanal olarak bağlanacağım ve katılacağım. Ayrıca, bu toplantıda, EM'yi ve çevre konularında neler yapabildiğini de yakından tanımış olacaksınız. Bir de arkadaşlarımız uygulamalı olarak Bukaşi Toplarının yapımını da gösterebilirler. Yani bir çeşit atölye çalışması şeklinde düşünebilirsiniz.

Ancak bu toplantıda bu proje kapsamıda bazı görev taksimleri yapabiliriz. Bu görev taksimlerinden sonra hızla çalışmalara başlanabilir. Bu projenin en önemli yanı tanıtım olacağından herkesin bu konudaki görüşleri önem arzedecektir. Bu aşamada daha fazla şeyler yazarak kimseyi etki altında bırakmak istemiyorum. Herkesin fikrini öğrendikten sonra, neler yapabileceğimizi bu toplantıda belirleyelim. Gelebilecek kişiler lütfen bu başlıkta belirtsinler ve kendileri için uygun olmayan tarihleri de belirtirlerse iyi olur. Toplantıyı çoğunluğun katılabileceği bir tarihte yapacağız. Çok fazla geç kalmamak için, bu başlangıç toplantısının en geç önümüzdeki dört hafta içinde yapılmasında yarar görüyorum.

Herkese saygılar. Lütfen Naturem ile bağlantı kurarak gün ayarlayınız.

Ergene Nehrini Temizleme Projesi
başlığında yaptığımız yazışmalara da göz atabilirsiniz...


Toplantı Tarihi
7 Mart Pazar günü
Saat 14:00

Yer:
Macun Mahallesi Anadolu Bulvarı
ATB İş Merkezi I - Blok No: 246

Yer:
Macun Mahallesi Anadolu Bulvarı
ATB İş Merkezi I - Blok No: 246
Çamlıca - Yenimahalle - ANKARA

Tel: 0312 397 15 74

Faks: 0312 397 15 81
Cep : 0549 404 89 81 - 0532 404 00 77

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön