TARAK
Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 55.00-65.00
Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 62.00-68.00
Meyve indeksi : 0.99 Küresel
Boyun Uzunluğu (mm.) : 5.30-5.80
Ostiol Açıklığı (mm.) : 6.20-6.60
Tabla Kalınlığı (mm.) : 4.304.90
Meyve İç Boşluğu : Yok
Çekirdek Durumu : Orta-orta
Kabuk Rengi : Sarı
Meyve İç Rengi : Pembe
Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.078-0.086
TSEM (%) : 18.00-21.00
Tat : iyi
Kabuğun Soyulma Dununu : İyi
Diğer Özellikler: Orta mevsim çeşidi
10 Ağustos-22 Eylül
.................................................. ..................................................
MOR ÖZER
Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 50.00-50.40
Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 46.00-50.00
Meyve indeksi : 1.00 küresel
Boyun Uzunluğu (mm.) : 7.00-9.00
Ostiol Açıklığı (mm.) : 7.80-8.20
Tabla Kalınlığı (mm.) : 2.80-3.20
Meyve iç Boşluğu : Var
Çekirdek Durumu : Küçük-orta, az
Kabuk Rengi : Açık yeşil
Meyve iç Rengi : Açık pembe-açık kırmızı
Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.162-0.168
TSEM (%) : 17.00-19.00
Tat : Az tatlı
Kabuğun Soyulma Durumu : iyi
5 Ağustos-20 Eylül
.................................................. .................................................. .
HALEBİ
Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 45.00-50.00
Meyve indeksi : 1.00 Küresel
Boyun Uzunluğu (mm.) ; 6.50-6.90
Ostiol Açıldığı (mm.) : 4.70-5.00
Tabla Kalınlığı (mm.) : 3.10-3.50
Meyve iç Boşluğu : Var
Çekirdek Durumu : Orta, az
Kabuk Rengi : Sarımsı yeşil
Meyve iç Rengi : Koyu pembe
Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.220-0.226
TSEM (%) : 17.00-19.00
Tat : Az tatlı
Kabuğun Soyulma Durumu : iyi
Diğer Özellikler : Uzun saplı
5 Ağustos-7 Eylül
.................................................. .................................................. ..
SULTANİ
Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 55.00-56.00
Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 53.00-55.00
Meyve indeksi : 1.30 basık
Boyun Uzunluğu (mm.) : 4.00-5.00
Ostiol Açıklığı (mm.) : 5.00-7-00
Tabla Kalınlığı (mm.) : 2.55-3.00
Meyve iç Boşluğu : Var
Çekirdek Durumu : Orta az
Kabuk Rengi : Açık yeşil
Meyve İç Rengi : Pembe
Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.180-0.250
TSEM (%) : 18.00-22.00
Tat : Az tatlı
Kabuğun Soyulma Durumu : iyi
5 Ağustos-25 Eylül
.................................................. ..................................................
DARPAK
Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 74.00-77.00
Ortalama Meyve Hacmi (cm3) : 64.00-68.00
Meyve .indeksi : 0.90 Oval
Boyun uzunluğu (mm.) : 14.30-14.90
Ostiol Açıklığı (mm.) : 5.00-5.50
Tabla Kalınlığı (mm.) : 8.00-8.50
Meyve İç Boşluğu : Yok
Çekirdek Durumu : Az-iri
Kabuk Rengi : Yeşil
Meyve İç Rengi : Koyu kırmızı
Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.190-0.210
TSEM (%) : 20-00-22-00
Tat : iyi
Kabuğun Soyulma Durumu : Çok iyi
Diğer Özellikler : Partenokarpik, sofralık, geçci bir çeşit
15 Ağustos-1 Kasım