View Single Post
Eski 27-12-2009, 16:59   #21
Alper Akman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-04-2007
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 130
www.habergunebakis.com'da 01.12.2009 tarihinde cikan bir haber var.Bu kampanya'ya destek verenlerle iletisime gecebiliriz.



Edirne Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Yardımcı: “Ergene Nehri temizlik kampanyası ”

--------------------------------------------------------------------------------




Haber: İlker ÇAKAN

Edirne- İpsala ilçesinde gerçekleştirilen, Trakya Oda ve Borsaları Müşterek Bölge Toplantısı”nda alınan karara istinaden, Ergene Nehri'nin kirliliği konusunda somut adımların atılması amacıyla, Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak’ın koordinasyonunda, kalabalık bir heyet, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşmek için Ankara’ya geliyor. Öncülüğünü Trakya Oda ve Borsalarının yaptığı “Ergene için elele” kampanyası için Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile DSİ Genel Müdürlüğü’nde bir görüşme gerçekleştirilecek.

Ülke tarımını ve geleceğimiz olan gençlerimizin sağlığını olumsuz etkileyen

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı görüşme öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ülke tarımını ve geleceğimiz olan gençlerimizin sağlığını olumsuz etkileyen, çok yakın bir tarihte arazilerimizin ekim yapılamayacak duruma gelmesine sebep olan Ergene Nehrinin temizlenmesi için kampanya başlattık. Kangren haline gelmiş bir sorun olan Ergene Nehri’nin ele alınacağı bu önemli görüşmeye, Trakya Bölgesi Oda ve Borsalarının Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları destek verecek. Ayrıca, bölge milletvekilleri, Uzunköprü ilçesi yöneticileri ile sivil toplum örgütleri de katılacak.”

Alper Akman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön