View Single Post
Eski 10-02-2010, 13:45   #36
soztekin
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 29-04-2006
Şehir: Köyceğiz Muğla
Mesajlar: 99
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Sn.Soztekin İstanbul'da terasa saksıya, Enez ve Datça'ya doğrudan bahçeye olmak üzere 3 e bölmeyi düşünüyorum. 1200 tohum var.
Görümcem balkonda saksıda yetiştirdi, gayet güzel gelişmişti.Fotoğraftaki, sanırım ertesi yıl da yaşamıştı. Darılmazsanız, dayanıklı olmadığını neden düşündünüz ?
Estağfurullah Vildan Hanım, neden darılayım? Hatta öyle güzel müjde verdiniz ki, sizi sevmemem mümkün değil Şaka bir yana, sadece Sayın Gilan'ın da dediği gibi incecik yapraklı oluşları onları bana çok hassas gösterdi. En azından Adalet Hanım'ın lobelyaları gibi topraktan fışkıran irice yapraklı türlere kıyasladığımda, öyle göründü. Umarım dediğiniz gibidir, bizim pendulalar da onlar kadar sağlam olurlar (galiba dik yükselenler cardinalis'ler oluyor, ama emin değilim henüz onları araştırmadım).
Bu arada, görümceniz acaba hangi şehirde, ben de umutlanabilir miyim? Ben evde çimlendirip sonra saksıda bahçeye koymayı düşünüyorum mesela (Köyceğiz'de), ama siz Datça'da doğrudan bahçeye dikecekseniz bir bildiğiniz var sanırım.

soztekin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön