View Single Post
Eski 05-02-2010, 05:58   #30
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,598
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TuruncuHis Mesajı Göster
Bak bak! Biz de sadece domatçı sanıyorduk seni; çıkında neler neler varmış. Ayrıca da Senecio Rowleyanus'un da var senin, araştırdım, öğrendim. O nerde? Oralarda bir yerlerdeyse benim hakkım nerde? (sen anlarsın bu çiçek yüzsüzlüğü hallerinden sevgili arkadaşım)
Pek hoş olmuş, zevkle vakit ayrılmış, keyfine değer bir emek sarfedilmiş. Ellerine sağlık(ya bu lafı her söylemeye kalkıştığımda Yalın'ın şarkısını söyler buluyorum kendimi)
Sevgili TuruncuHis, aslında kaktüs merakım (hastalığım da diyebilirim) taa, odamda yüzden fazla kaktüs baktığım lise yıllarıma, 76-77 yıllarına dayanır. Ama zaman içinde bir çoğu yitip gittiği, bir çoğu da artık gerekli ilgiyi gösteremediğimi fark edip eşe dosta hediye ettiğim için kaktüsleri boşlamıştım.

Sanırım 4 ya da 5 yıl önceydi, kaktüs sevgimi bilen babam minik bir kaktüs hediye edince eski aşkım depreşti ve yeniden biriktirmeye başladım. Ama nedense bu defa pek başarılı değilim zira adet ve çeşit olarak pek zenginleştiremedim kolaksiyonumu.

Senecio'ya gelince, onu uzunca bir süre keyifle seyrettikten sonra bir sabah ansızın kaybettim. Sabah kalktığımda bir de baktım ki balonları olduğu gibi sönmüş. Ertesi gün ise gövdesi bile kalmamıştı. Sanki buharlaşıp gitmiş. Yoksa senin payın her zamanki gibi ayrılacaktı.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön