Konu: Kompostolar
View Single Post
Eski 31-01-2010, 12:23   #8
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,523
Tabi ki kayısı ve şeftaliler güzelce yıkanıp çekirdekleri ayıklanacak, dilimlenecek,daha sonra konserve kavanozuna yerleştirilecek. Şeker miktarı isteğe göre değişebilir. Suyu eklenip kazan gibi bir kap içersinde kaynatılacak.


Yalnız kaynatma süresi için, bir saat fazla gelir. Kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dk. yeterli, daha fazla kaynatmak meyvelerin dağılmasına sebep olur.


Düzenleyen Sevgi Durul : 01-04-2013 saat 02:10 Neden: Yazım Hatası
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön