View Single Post
Eski 14-01-2010, 17:28   #303
AHMET DANIŞ
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-05-2008
Şehir: KONYA
Mesajlar: 10
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor Mesajı Göster
Remzi Bey ve Ahmet Bey, dilerseniz ürünleriniz için satış bölümünde bir başlık açalım. Konu başlıklarında satış/reklam amaçlı mesajlara izin vermiyoruz. Böyle içerikli mesajlarınızı temizlemenizi rica ediyoruz.
Sayın site yöneticisi,
10. ayda Remzi Bey ve benim mesajlarımı reklam içerikli olması gerekçesiyle -ki ben reklam değil bilgi amaçlı olduğuna inanıyorum- uyarmış ve düzeltmiştiniz. Oysa son 20 mesaja baktığımızda Remzi Bey ve benim yazdığım mesajlara kıyasla bana göre bilgilendirme, sizin kriterlere göre en az 2 kat reklam içeriyor. Sitenin bir üyesi olarak bende mesaj standartlarında bir sıkıntı olduğu kanaati oluştu. Aşırıya kaçmamak şartı ile bilgilendirme amaçlı mesajların reklam kabul edilmemesi temennisindeyim.
Leonardit kullanıcısı ve satıcısı olarak verdikleri bilgilerden dolayı tüm mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Burada şu konuya dikkat çekmek istiyorum. Piyasada leonardit adı altında fiyat ve kalitesi birbirinden oldukça farklı ürünler üretilip satılıyor. Aynı ürün aynı bölgede geçen yıl 25 ila 50.00 tl arasında satılırken bu yıl 10 tl civarında satılmaktadır. Hatta paket üzerine 25 kg yazıp, paket içine 20-21 kg ürün doldurup 8-10 tl'den satılmaktadır. Çiftçimiz ve özellikle köylü kardeşlerimiz kamyonlarla bahçesine kadar getirilen çuvalları o anda tartma imkanı olmadığı için malesef kötü niyetli insanların tuzağına düşmektedirler. İşin bir başka boyutuda içeriğine çok çüz-i miktarlarda kimyasal elementler ilave ederek (azot, fosfor, potas, demir, çinko vs.) elde edilen karışımı afaki fiyatlara satmaktadırlar. Bu elementlerin bitki üzerinde mutlak faydası olmakla birlikte 10 tl'lik ürüne 50-100 tl'lik katkı yapma şansı bana göre mümkün değildir. Yani Ph:6-7 + organik madde oranı: 45-50 + hümik-fulvik asidi: 40 + nem oranı 25 + organik azotu 1,5 / 2,5 olan ve 10 tl / 25 kg olan bir ürün, %2 n + %2 p + %2 k ilave edilerek nasıl 50-60 tl'ye satılır aklım ermiş değil. Bu konuda kullanıcı ve satıcıları uyarıyorum. Lütfen bilinçli hareket edelim. Kanmayalım ve kandırılmayalım.

AHMET DANIŞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön