View Single Post
Eski 08-01-2010, 09:33   #24
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Bahçelerin kraliçesine gerçek samimiyet.

Sayın Güler Hanım, yeri geldide size sitem etmeden geçemiyeçeğim, bu benim paylaşımlara gösterdiğim ilginin samimi bir ifadesidir, sakın sizde başka üye arkadaşlar gibi üslup bozukluğu diye niteliyerek gözardı etmeyiniz lütfen.

Sizin büyük bir bahçeye sahip olduğunuzu, hatta bahçe ekipmanlarınıza verdiğiniz değerleri ve bundan dolayıda bahçenizdeki güzelliklerin reytik alırcasına dolaşılmasına rağmen, bu makinaların önemine vurgu yapılmaması, bu olumsuz durumun sizin bahçenizde dolaşan arkadaşların bendeki menfi düşüncelerini açıklamaya yetiyor.

Sizce gerçek dostluk, arkadaşlık anlayışı bumudur lütfen söyleyin, ben yeri geldiğinde en samimi dugularımla takdir ve şükaranlarımı vede eleştirilerimi yaparken gerçek dostuklardan yana koymasını bilmişimdir, ama diğer arkadaşlar hep tek yanlı tutumlar sergilemişler onların bu tutumları değer görmüş benikide üslüp bozukluğu içinde mütaala edilegelmiştir.

Bu mu olmalıdır insanların değer yargılarına gösterdikleri övgü takdir veya eleştiriler, konuyu biraz uzatıyorum ama açıklamakta yarar görmekteyim siz bu sitede benden çok daha kidemli ve deneyilmisiniz, tabii buna bağlı olarakta sizinle ayni paralellikte üye arkadaşlarınızda oldu, dal öğütücü makinalar yeni icat olmadiki bunun önemini şimdi açıklıyalım.

Benim anlatmak istediğim esasa olan meselenin dal öğütücü makinanın önemini size benim açıklama yapmam konusu, sizin bundan böyle etrafınızdaki dost ve arkadaş bolluğu içinden size gerçek samimi olanlarını ayırmak ve onlara siniz gerçek samiyetinizi koyarak davranmalısınız.

Güler hanım bu makinayı kullanımanın önemi anladığınızda size epsody inin de ne kadar gerçek samimi dost olduğunu anlamiş olacaksınız, sevgiyle kalınız saygılarımla.


Düzenleyen epsody : 08-01-2010 saat 09:45 Neden: Yazıya ilave
epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön