View Single Post
Eski 30-12-2009, 22:51   #5
Ayşe Özdil
Ağaç Dostu
 
Ayşe Özdil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 198
Ana yemek olarak bonfileyi tercih edersek onunla da kolay bir tarifim var. Bonfileyi kol şeklinde , hiç parçalatmadan kasapta yağını - sinirlerini aldırıyorum . Soya sosu , kara biber , az hardalla sıvayıp ovarak torbaya koyuyorum. Yarım saat kadar fırında piştikten sonra torbayı üstten keserek üzerine krema döküyorum. Bu şekilde kremayla da bir 10 dk kadar pişiriyorum.
Daha sonra yan yan dilimler halinde kestiğim eti iç pilavla servis yapıyorum.

Bildiğimiz fıstıklı , üzümlü iç pilava, haşlayıp küçük parçalara ayırdığım kestaneyi, son anda, demlenme aşamasında koyuyorum ben...

Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön