View Single Post
Eski 27-12-2009, 18:38   #16
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Solucanlara uygulanan tehcir(sürgün)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
Ben solucanları klorla öldürmedim, toprak yüzeyine çıktıkları an onları minik küreğimle alıp bahçeme attım.
Sayın berduray, sizin girişimci ruhunuzu, sizi tanıdığımdan beri hep takdir etmişimdir, hatta ağaçlar net çatısı altında bir bayanla ortak yanlarımızın bulunduğu nadir insanlardansınız.

Sizi ilk kompost başlığında tanımış ve bu konuya katılımlarınızla kompost başlığında iyi paylaşımlar sergilemiş, arkadaşlarla oluşan polemiklere araya girerek konunun işleyişi yönündeki çalımalarınız da, bu başlıkta en mutabık kaldığım arkadaş olarak , fermantasyon başlığında da sergiliyerek, başarılarının yanında bir vefakarlık örneği gösterek başlığa mualif arkadaşlara gösterdiğiniz tavrınızla, sizin kişiliğinize olan hayranlığımdan dolayı hep minnettarlık duydum.

Bu duygularla sizden saksılarınızdaki solucanlarınıza tehcir uygulamadan onları orada bitkilerinizle barışık yaşatmak için fermantasyon başlığındaki edindiğiniz bilgilerinize dayanarak beslemeniz mümkün olamazmı.

Bunu sizden istememin sebebi kendimin saksıda yetiştirilmiş bitkimin olmayışındandır, ilgilerinin devamın bekliyerek uygulamadaki başarılı sonuçlarının takipçisi olarak bu alandaki çalışmalarında başarılar dilerken sevgiyle kalın.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön