View Single Post
Eski 27-12-2009, 13:25   #9
İpekKa
Yeni Üye
 
İpekKa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 17
Şahin05 mezarlık servisi benzetmeniz açıkçası biraz üzdü beni. Bu stile rüzgar stili deniyormuş, rüzgar ne kadar sert eserse essin gövdenin dik durma çabasını simgelermiş, zaten dallar gövdenin tersi yönünde. Tabi ki ben ve arkadaşlarımın ilk çalışmaları olduğu için gerek benim çalışmam gerekse onların seçtikleri tarz tam yerine oturmamış olabilir, nihayetinde amatör bir çalışma.

Nejla K. Evet Aydın’a bağlı Sultanhisar MYO, rumuzun altında şehir: İstanbul yazıyor bu yüzden sordunuz sanırım. Geçici bir süre Aydın’dayım, bu son yılım.

Memet okulumuz bünyesinde yaptığımız Bonsai ve İkebana’larımızın bir sergisi olacak. Tarihi kesinleşirse size haber veririm. Açıkçası ben amatör bir çalışmaya forumdan katılım olmayacağını düşündüğüm için haber vermedim.

Tekin, tür belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Tourkana, Ali bu ilk çalışmamı bilmiyorum ama bizler için hem İkebana hem Bonsai çok zevkli çalışmalar oldu. Okulda bu zamana kadar gördüğümüz en zevkli dersti. her şeyden önce bunun sadece ders olmadığını bir felsefesi olduğunu öğretti hocamız. Kendisi de zaten agaclar.net üyesi. Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

İpekKa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön