View Single Post
Eski 25-12-2009, 14:02   #6
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sevgili Tabiat,

İyi dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Ben tarımcı değilim, onun için her türlü önerinize açığım. En kısa zamanda saksıdaki karıştırma işlemini tekrar yaparım. Uyarınız için teşekkürler, yanlış yapmamı engellediniz.

Diğer konuya gelince ben bu ülkeye ve kurana kendimi hep boçlu hissetmişimdir. Herkesin eteğindeki taşları dökmesi, ülkesi için bir şeyler yapması gerekir. Her şeyi para ile ölçmek ve değerlendirmek bizi bu günki açmazlara getirdi. Konu özellikle tarım olunca daha da heyecenlanıyorum. Mesleğim olmamasına rağmen içim içime sığmıyor. Çünki tarımı ülkenin bağımsızlığının temeli olarak görüyorum.

Tesadüfen bugün Sn. Lilium hisselerimi en güzel anlatacak bir sayfa paylaşıma açmıştı. O sayfayı herkesin okumasını ve paylaşmasını isterim.

http://www.agaclar.net/forum/showthr...738#post551738

Bu ülke için yapılacak daha çok şey var. Bizi çok fena uyuttular yıllar boyu. Herkesin şapkasını önüne koyup bütün olanları bir daha gözden geçirmesi lazım.

Yeni açtığım Enzim konusu bana özellikle çevre açısından paylaşılmaya değer geldi. Herkes evindeki çöpünü fermente ederek enzime dönüştürüp fazla uzağa gitmeden evdeki kanalizasyonuna dökse acaba Mogan Gölü kurtulur mu? Denemeye değer mi dersiniz? Ben evde deney bile yapmayı düşünüyorum.

Tarımda kullanılmasını da bahçesi olan arkadaşlara bırakıyorum.

Saygılar.


Düzenleyen Sarıcan : 25-12-2009 saat 14:04 Neden: imla
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön