View Single Post
Eski 14-06-2005, 08:10   #8
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=1149


ERguVAN
BALARISI


Merhaba, Balarısı,
Erguvan fotoğrafınız bence, bu bölüme eklenmiş olan en güzel fotoğraflardan biri. Erguvan hakkında genel bir bilgi verdiği gibi, fotoğrafik olarak da teknik ve estetik değerler taşımaktadır.
Kadraja yerleşimi ve renk tonları güzel.Işık sorunu buradaki hemen her fotoğrafta var. Bu sorun küçültme işleminden de kaynaklanıyor olabilir. 20x30 ya da 30x40 baskı da daha iyi görüneceğini düşünüyorum.
Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.




erguvan
matias

Merhaba Matias,
Erguvan renklerini güzel yansıtan bir fotoğraf Erguvan. Gövdeyle ilgili fazla bilgi vermemekle birlikte, yerdeki dökülmüş yaprakların belirginliği fotoğrafa ayrı bir hava katmış. Fotoğrafik olarak, kadraja müdahale yapılabilirdi diye düşünüyorum. En azından çuvalları daha sola çekmeniz ve açınızı biraz daha sağa kaydırarak sağdaki yazının kadraja girmesini engellemeniz mümkün olsaydı harika bir fotoğraf olurdu diyorum.
Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.




Tünel
Soul Of Rain

Merhaba Soul of Rain,
Erguvanlarla ilgili genel bir bilgi alabiliyoruz bu fotoğraftan.Fotoğrafik olarak mükemmel kompozisyonunuz var. Işık problemi yine göze çarpıyor.Net alan derinliği var ki, bu fotoğrafik olarak hoş ancak erguvanların netliğini kaybediyor. Ancak bir ressamın tablosu gibi haz veriyor.
Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.



Erguvancık
Ufudur


Merhaba Ufudur,

Aslında bu genç erguvanın arka planı beton olmasa daha iyi olabilirdi. Gövde, çicek ve yapraklar konusunda bilgi veriyor. Fotoğrafik olarak ışık ve kompozisyon daha çok çalışılmalı diyorum. Makinenizin ne olduğu, inanın reklamcılık yapmıyorsanız o kadar önemli değil. Ne compact makinelerden, ne güzel sergiler çıkmıştır. Çok daha iyilerini çekebileceğinize inanıyorum.
Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Suderin Murat


Düzenleyen malina : 14-09-2005 saat 07:28
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön