Konu: Nejla K.
View Single Post
Eski 14-12-2009, 19:01   #24
Nejla K.
Ağaç Dostu
 
Nejla K.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-11-2008
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 914
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi orijin Mesajı Göster
Samimi bir itirafta bulunayım.
Sanırım, sizinle hiç bir konuda ikili diyaloğumuz olmadı. Yoksa, sizi farketmemiş olmam benim ayıbım olurdu. Bu denli dolu-dolu bir insanı atlamak olamazdı çünkü.

Başlıkta, yeni bir isim olarak Nejla K.' yı görünce, hemen okumaya başladım. O kadar akıcı ve sıcak bir üslubunuz var ki, hiç bitmesin istedim ama, bir çırpıda bitiverdi!..
Ne diyeyim? Varlığı, bu site için bir katma değer olanlardansınız. Allah nazardan saklasın! Sizi alkışlıyorum..
Sayın Orijin, bu gün çok duygusal bir günümdeyim... Ne güzel şeyler yazmışsınız benim için... Pek nadir söyleyeyecek ya da yazacak söz bulamam. Şimdi bunlardan birini yaşıyorum. Siz büyükler, bilginiz, görgünüz ve terbiyenizle hep bize birşeyler öğrettiniz. Bütün alçak gönüllülüğünüzle ve tecrübenizle sayfamda yer almanızdan dolayı çook teşekkür ediyorum. Hiç karşılaşmamış olsak bile zaman ayırıp okuduğunuz, üstelik yorum yaptığınız için ben sizi alkışlıyorum. Sizin gibi kişilerle tanışmış olmaktan yalnız gurur duymuyorum, sizler gibi olmak için daha çok çaba harcamak gerektiğini öğreniyorum. Etrafınızdaki sevgi çemberi hergün biraz daha büyüsün, dileklerimle... Saygılar...


Düzenleyen Nejla K. : 15-12-2009 saat 08:14
Nejla K. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön