View Single Post
Eski 14-12-2009, 16:28   #7
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Sn.Lonicera, tarifiniz için teşekkür ederim. Ben de bugün buraya yazdıktan sonra internette bir araştırma yaptım. O tariflerde de bir gün kaynatıp bıraktıktan sonra ikinci gün üzerine vanilya döküp tekrar hafif ateşte kaynatmadan ısıtıldığından bahsediliyordu. Vanilyayı hiç düşünmemiştim ama kesinlikle kullanmak gerekiyor sanırım çünkü hazır şekerde pek kestane kokusu duyulmazken benim yaptıklarımda kestane tadı alınıyor yani kestane şekeri değil de şekerli kestane oluyorlar.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön