View Single Post
Eski 10-12-2009, 01:13   #7
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Türkiye'deki ihracatçıların talepleri karşılayabilmek için üreticilerin deposunda kalan ürünü alabilmek için Mersin yöresinde köy köy gezmeye başladığı bildirildi.
Bir başka ülkede böyle bir şey varmı ya, niye köy köy geziyorlar, niye bu köylülerle ekim sözleşmesi yapmamışlar, niye niye niye, bir çok yazacak şeyler var ama, gerçek olan üreticinin birilerinin kedinin fare ile oynadığıdır, istediğin zaman al istemediğin zaman alma.

Bir ulusun tarımı bu olmamalı

İrandaki virüs olmasaydı aman sayın köylüm elinde kalmasın zarar etme diyecek ve ya bu zararı düşünecek karşılıyacak birileri varmıydı?
Alıntı:
yörede çiftçinin nar üretime teşvik edilmesi konusundaki çabalarının sürdüğünü kaydetti
Bakın bazı siyasiler bu gibi söylemler yaparak kendilerinin iyi bir şey yaptıklarına pay çıkararak günü kurtarıyorlar. Peki bu teşvik ettiklerinizle ürettiğiniz ürünleri alım sözleşmesi de yapıyormusunuz? Sizin bir ekim pilanlamanız varmı? Neye göre bunu teşvik veripte ektiriyorsunuz..?diye sormak lazım.

Türkiyenin tarımı, teşvik ver ektir sonra ne yaparsan yaplarla olmaz olmaz, yazıktır günahtır bu verilen teşvik paralarına bu ülkenin insanına emeklerine.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön