View Single Post
Eski 09-12-2009, 00:02   #7
Kaan903
Ağaçsever
 
Kaan903's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-12-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 53
En iyisi evde kendi ekmeğimizi tam buğday unundan yapmak. Belki "katkısız tam buğday ununu nerden bulacağız" diyeceksiniz ama bir derece daha güvenli bence.

Yaklaşık 2 aydır ekmeğimizi makinada evde yapıyoruz. Fırın ekmeği ile alakası yok. Bir kere bembeyaz olmuyor hiçbir şekilde, çoğunlukla sarı renkli, hemen bayatlamıyor, üstelik çok da lezzetli. Makina ile birlikte verilen tarif kitapçığından da farklı farklı tarifleri deneyebiliyoruz.

Kaan903 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön