View Single Post
Eski 07-12-2009, 10:56   #4
triple
Ağaç Dostu
 
triple's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-10-2009
Şehir: İSTANBUL&İZMİR-Mordoğan
Mesajlar: 261
Kepek ekmeğe kakao katılması hillesi yeni birsey degil!
Bir dönem Türkmenistan da bulundum ve orada Türk usulü ekmek üreten ve Türkiye den gelen ürünlerin satıldıgı bir alisveris merkezi vardi (şimdi ismini soylememin pek doğru olacagınıda sanmıyorum) Halende var sanırım. Ekmeğimizi oradan alir güya diyette olmamız hesabiyla kepek ekmek tüketiyor idik ama bir gün oğlum baba bu ekmekler çukulata kokuyor ve tadıda çukulata tadında, artik ben bu ekmekleri yediğim için gün içinde çukulata aramiyorum diyince ailece bizde farkına vardık sonra alişveriş merkezindeki unlu mamullerden sorumlu bir türk arkadaşa konuyu iletince, abi sizin cocuk gercekten agzinin tadını tam bilen biri nerdne anladi kerata demez mi?
--"Biz yaklasık 6 aydır kepek bulmata zorlandiğimiz ve türkiyeden kepek getirmek zor olduğu ve mesraflı olduğu için bu yollla üretime başlamiştik" demezmi? şok olduk! günlerce aç kaldığımızamı yoksa aldatildiğimiza mı yanar olduk bilmiyorum artik ama insan sağliğiyla bu derece kolay oynayan bir milet oluverdik.
Kısacası eğer içinizde Allah korkusu yoksa ve yasal denetimlerde gerçek anlamada yapilamniyor ise gelecek günlerde kim bilir nelerle karşilaşacaz Allah bilir!
Hepimizin sağlık konusunda duyarlı olması ve gerek ekmeğimizin kalitesiyle oyanayan gerekse sağlığımızla oynayanlara karşı duyarlı olalım ve duyumlarımızı paylaşalım ama şişirme haberlerde olmadan tabi bunu yapalım
sağlıklı bir dünyada yaşamak dileği ile;

triple Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön