View Single Post
Eski 04-12-2009, 10:29   #19
ayferaksit
Ağaç Dostu
 
ayferaksit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-03-2009
Şehir: malatya
Mesajlar: 298
Evlerinizi çimlendirin

http://www.seraplamoda.com/category/...asarim/page/3/

Eğer evinizde veya ofisinizde bir bitki olmasını istiyor, fakat bakımıyla uğraşmak zor geliyor ise bu ürünler tam size göre. Metaphys firması geçtiğimiz yıllarda çıkardığı dekoratif mini çim bahçesi ürün yelpazesini daha da genişletmiş. Ürünlerde genel fikir manzaranızı çim fonlu bir çerçeveden izlemeniz üzerine kurulmuş. Yapmanız gereken paketlerden çıkan tohum ve gübreleri saksıya boşaltıp üzerine su eklemek. Detaylara buradan, satışına da buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.metaphys.jp/product/en/

Çim benim de çok sevdiğim ve huzur veren bir bitki. Henüz yukarıdaki ürünlere benzer birşeyleri Türkiye’de bulamadım ancak aşağıdaki ürünler satışa çıktığı anda ilk taliplilerinden olacağım. Francesco Castiglione Morelli imzalı konsept ürün “Timeless Garden” ismini almış; saksının yanındaki dijital saat tamamen enerjisini saksını içindeki topraktaki kimyasallardan alıyor. Gerçekten çok şık ve enteresan; detayları burada.
Junyi Heo imzalı diğer bir konsept ürün ise bitkinizin dile gelmesini işlemiş. Bitkinizin büyürken ruh halini dijital ekran üzerinden takip etmenizi sağlayan tasarım, enerjisini ise usb üzerinden alıyor. Çalışanlar için masa üstünde kullanabilecekleri etkli bir konsept; umarım satışa çıkar ve bizler de bu ürünlere ulaşabiliriz.

Eklenen Resimler
   
ayferaksit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön