View Single Post
Eski 01-12-2009, 20:42   #89
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
"Kalıcı etki bırakan etmenleri engellemek"?

Alıntı:
Çoğu duyarlı vatandaşımız doğa üzerinde kalıcı etki bırakan etmenleri engellemek istiyor. Fakat gerçek anlama bişeyler yapmak gerekiyor. Arkadaşların fikirleri gerçekten çok güzel ama daha farklı bir şey bulmak gerekir. Her ne kadar fidan dikilsede bazı kurumlar kendilerine yer açmak için ağaç topluluklarını yok ediyor. Her ne kadar fabrikalar v.b. yerlerin kirli atıklarını daha farklı bir şekilde imha etmeleri için mahkemelere de verilse, bir sonuç elde edilemiyor. Sonuç şu ki; onlar daha kuvvetli. Biz daha kuvvetli olmalıyız bunun için gerçekten birşeyler yapmamız gerekiyor ses duyurmanın dışında...
Duyurulan ses, gerçek bir ses ve birçok güzel sesten oluşuyor. "Gerçekten farklı bir şey" yapmanızı engelleyen yok ki, en güzel ve farklı projeyi başlatın ki biz de ses verelim.

Muhalif olmak amacıyla yazmadığınızı görüyorum ama yazınız elindeki imkanları kullanarak, çok güzel bir projeyi başarıp, çok, bir çok kişiyi heyecanlandıran bir farkındalık projesi için fazla eleştirel buluyorum.

Doğa için, size daha somut gelebilecek "gerçekten birşeyler" içeren projelerinizi öğrenebilirsek memnun olur, üstelik kim bilir, sizin projenizin de duyurulmasında 'hoş bir sedâ' olabiliriz.

Var mısınız?


gece
"Bâkî kalan bu kubbede hoş bir sâdâ imiş" diyen forum kişisi!

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön