Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yahya07
Arkadaşlar aşılı karpuz kabak kokmaz.Aşıladığınız karpuz çeşidi ne ise onun özelliğini taşır.Çeşitler geliştirilirken bazı şeylerden de ödün verilmek zorunda kalınıyor.Eski karpuzların tadını bulamamanızın nedeni budur.
|
sevgili arkadaşım size katılmıyorum.Neden derseniz geçen yıl Adıyamana kabağa karpuz aşılanmış meyvaları resmen kabak tadında olan karpuzlar gelmişti.Aldığınızda dış görünüşü güzel ancaktadı kabak tadında olduğundan, bir çok satıcının elinde kaldı.Çeşitleri geliştirirken özellikleriyle oynamadan daha verimli nasıl yapabilirim diye düşünmek lazım.Her şey mevsiminde güzeldir tabi her meyva ve sebzede kendi özelliklerinde.Fedakarlığın böylesine ben razı değilim.
saygılar