View Single Post
Eski 16-11-2009, 22:23   #17
bahtiyar02
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,457
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yahya07 Mesajı Göster
Arkadaşlar aşılı karpuz kabak kokmaz.Aşıladığınız karpuz çeşidi ne ise onun özelliğini taşır.Çeşitler geliştirilirken bazı şeylerden de ödün verilmek zorunda kalınıyor.Eski karpuzların tadını bulamamanızın nedeni budur.
sevgili arkadaşım size katılmıyorum.Neden derseniz geçen yıl Adıyamana kabağa karpuz aşılanmış meyvaları resmen kabak tadında olan karpuzlar gelmişti.Aldığınızda dış görünüşü güzel ancaktadı kabak tadında olduğundan, bir çok satıcının elinde kaldı.Çeşitleri geliştirirken özellikleriyle oynamadan daha verimli nasıl yapabilirim diye düşünmek lazım.Her şey mevsiminde güzeldir tabi her meyva ve sebzede kendi özelliklerinde.Fedakarlığın böylesine ben razı değilim.
saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön