View Single Post
Eski 06-11-2009, 00:53   #57
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Sayın minka, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın şiiriyle bu başlığa renk katmışsınız, çok teşekkürler.

Sevgili esen, hakikaten Almanlar çiçeklere çok meraklı. Marketlerin girişlerinde bol miktarda kesme çiçekleri satılıyor. Hemen hemen her market arabasında satın alınmış bir demet çiçek görüyoruz.

Evimin bulunduğu sokaktaki hemen hemen her dairenin cam içlerini renk renk Phaller süslüyor. Sonbahar sebebiyle şu sıralar bahçeler biraz renksiz ama bahara doğru daha çok renk göreceğimize eminim. Fotoğraflamaya çalışırım.


Sayın Mr izmir, fotoğrafları beğenmenize sevindim, aslında fotoğraf konusunda eşimin öğrencisiyim. Onun bilgisinden faydalanarak fotoğraf çekmeye çalışıyorum. Laf aramızda ışığını beğendiğiniz net olan fotoğraflar da muhtemelen onun çektikleridir))

Saksılara gelince bitkiler kadar saksı merakı da başladı desem yeridir. Çömlek saksıları yapı marketlerden ya da çiçekçilerden satın alıyorum. Diğer saksılar ise bit pazarlarından satın aldıklarım.

Sevgili Satı Hanım, beğeni mesajınız için teşekkür ederim.

Teyzeciğim Ortancaları görünce kulaklarını çınlattık. Bu arada Suat ile "enginarın böyle çiçeği olur mu?" konulu kısa bir inatlaşma yaşadık. Bahçendeki enginar çiçeğine ait fotoğrafı gösterince ikna oldu. "Teyzeme söyleyelim de hepsini çiçeğe bıraksın, bu halleri çok güzel" diyor) Bak aslında bu fikir de hoş, ayıklama derdinden de kurtulmuş olursun, ne dersin?)

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön