GDO kimin eseri!????
Urkmek, korkmak yetmiyor. Almam ,yemem aileme yedirtmem demek te yetmiyor. Peki ne yapacaz? GDO olmadan bu millet açmı kalacak? Tarım alanları daraldı Nufus arttı mevcut ekim alanları da ekilmiyor o halde bu insanlar ne yyip ne içecek once bence yönetenler bu konuyu cozmeli derim. İster istemez uretim artmadan tarım alanları koruma altına alınmadan ve bilincli uretici ler olmadan GDO lar hakkında iyi **** kotu konusmak anlamsız Ama artik dur denmelimi evet dur denmeli! O halde yeryuznde en fazla bitki çesitliliğine sahip olan toprak parcalarından birinin ustunde olan bizler ve bizi yonetenler ne yapmalı bunu bence tartısmaliyiz. Ve bence en onemlisi derhal Anadolu daki anam babam usulu uretim yapilan verimi yuksek olan bitki cesitlerimiz bir tohum bankasında biriktirilmelki ve ureticilere anadolunuın bagrında yetismis bu bitki turlerinden elde edlimis genetigi uzerinde en ufak bir oynama yapılmamıs tohumlar verilmeli.
Ben diyorumki burada AGACLAR NET uylerinede buyuk bir gorev dusyor onumuz kıs ve bahar mevsimi yaklasirken en azindan cevremizde toplaya bildigimiz tum dogal tarım urunlerinin tohumlarını koruma altina alalım ve dagıtımına katkida bulunalım SİMDİ SEFERBERLİK ZMANI GDO suz anadolu tohumlarını koruyalım ve bu tohumları asla y disna kaptirmayalım.
Haddimi asacak birsey soylediysem ozur diliyorum meslegim disnda bir konuda konusup meslek icndekilerin alanına girmeyi asla istemem ama icmden geldigince biseyler yazmak istedim
Saygı ve sevgilerimle!!
GDO suz bir dunyada mutlu saglıklı Nesiller icn EL ELE
|