View Single Post
Eski 28-10-2009, 18:02   #14
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Balkonunu cennet köşelerine çeviren Foçalı.

Daha hızlı ulaşma adına özelden yazıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Foçalı arkadaş hoş geldin.

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi yaylaboztaş
Trabzon denince bir sızı duyuyorum yüreğimde. Trabzon Lisesi,uzun sokak,Cudibey
ilkokulu, Akademi Kitabevi,MeydanParkı ve bir yığın anı.Düşüncen harika,arkadaşımız kızının nikahında saksısıyla 10 cm. tutan bir fıstık çamı ver-
mişti . Foça'daki bahçeme diktim, şimdi sağlıklı bir delikanlı, bahçeme her girdiğimde onu sevgiyle okşarım. Arkadaşımı iki ay önce kaybettik, ama çam yaşıyor, şimdi okşarken daha coşkuluyum ve içim buruk.

Bir ailenin soyağacı nasıl artar bilirsiniz, desenize sizin sağlıklı bir ormanınız olacak
kutlar, başarılar dilerim. Aramıza hoşgeldiniz.

Sayın; yaylaboztaş sizi yeni gelen üye mesajlarını okurken fark ettim, sizinle şimdilik 2 ortak yanımız var, bunlara dayanarak sizinle mesajlarda daha yakından tanışarak bilgilerimizi paylaşırsak yaşantımızdan kaynaklanan olumsuzlukları elimine ederek daha mutlu ve huzurlu yarınlar içinde olabiliriz.

Mesajımın başındaki 2 ortak bileşenimizi açıklıyarak satırlarıma son vereceğim; Bende sizin gibi gönülden çevre dostu kırsal yaşam aşığıyım, vede siz benim 12 aylık askerlik anılarımın, geçtiği diyarlardan o güzel anılarımı canlandıracak bilgiler diyarından eski foçadan anılarımın duygu dünyamda uyanmasına neden oldunuz.

Sizde uygun görürseniz bu sitenin paylaşım amacına uygun koşullarda mesajlaşarak bu ortak yanlarımızın(tabii bence) bilgileriyle sürdürebiliriz,sevgiyle kalın saygılarımla.

Özelinize de yazdım olaşamayınca sizi bu başlıkta görünce mesajımı buraya taşıdım, sizi ben foçada oturuyor ve bahçe ve bitki uğraşılarınızı orada sürdürüyordunuz umuduyla bahçe sohpetleri yaparak foçanın bugünlerini konuşma düşünceleriye cevabınızı bekledim.

Özeldeki mesajlarınıza göz atmıyomusunuz sayın yaylaboztaş iyi günler dileklerimle sevgiyle kalın.

Beni üyelerin bahçelerinde epsody'in bahçesinde bulabilirsiniz.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön