View Single Post
Eski 25-10-2009, 00:51   #49
DefneD.
Ağaç Dostu
 
DefneD.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-05-2009
Şehir: Kuşadası
Mesajlar: 807
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yazılanları okuduğunuzdan emin misiniz?




Yaptığınız yorumu okuyanlar, ortada büyük paralar döndüğünü, paranın üstüne yatıldığını ve bizim işlevimizin, moderatörlerden biri memnuniyetsizliğini dile getirdi diye ortalığı birbirine katmak olduğunu sanacak.

Sizi son kez uyarıyorum.
malina, yanlış anlıyorsunuz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DefneD. Mesajı Göster
Benim merak ettiğim, daha önceden de kaygılar, tereddütler varken, neden moderasyondan bir üyenin ürünlerden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirmesinin hemen ardından bu olayın patladığı
Benim cümlemin tamamı yukarıdaki gibi.
Yazılanlanları dikkatle okuyorum.
Benim derdim ne ödenen, ne de geri alınan para. Alıntıladığınız mesajı yazarken sizin gibi düşünmüyordum, alınan-verilen para kesinlikle aklımda yoktu. Hiç kimsenin satışlardan gelir elde ettiğini ya da paranın üstüne yattığını ima etmedim, düşünmedim de .
Ben bu sitede tanıtılmasına güvenerek, kendi rızam ile ROA'yı denemeye talip oldum. Ne yazık ki, sayfalarca tanıtılıp, tartışılan bu ürün şimdi tu kaka oldu. Sizler de yönetim olarak bir süredir bir takım kuşkularınız olduğunu dile getiriyorsunuz. Bunca zaman bu kuşkuları neden bizlerle açıkca paylaşmadığınızı soruyorum sadece.
Benim öğrenmek istediğim, madem ürünler ile kuşkularınız vardı, neden bunca zaman beklediniz? Neden aleni dillendirmediniz?
Bunları sorgulamak, dile getirmek uyarı almayı mı gerektiriyor?

DefneD. Çevrimdışı   Başa Dön