View Single Post
Eski 13-10-2009, 20:20   #16
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe Mesajı Göster
Sevgili SDurul, bahçeniz harika olmuş, meyve ağaçlarına uzun süredir emek vererek bu hale getirdiğiniz belli. Ama sevgili Adalet hanıma katılıyorum biraz da çiçeklerle süslenirse resmen cennet gibi olacak.
İstediğiniz çiçek tohumu olursa, elimde mevcut olanlardan sizinle paylaşabilirim. Özelime adresinizi yazarsanız karınca kararınca paylaşırız, sevdiklerinizle ve sevenlerinizle mutlu sağlıklı günler dilerim.

Çok teşekkür ederim, sevgili mormenekşe, inşallah baharda bizim bahçemiz de çiçeklenecek. Bir görseniz baharda ağaçlar çiçek açtığında bahçemiz gelin gibi oluyor. Diğer bahçe çiçeklerinden de dikersek, herhalde daha da güzelleşecek.

Ben bu siteyle tanışmadan önce bahçe çiçekleri hakkında pek bir bilgim yoktu. Çiçekleri görünce çok beğeniyor, üyelerin bahçelerini hayranlıkla izliyordum.Şimdi pek çok çiçeğin adını, çeşitlerini sizler sayesinde öğrendim.

Zaten görmüş olduğunuz ağaçları yetiştiren eşim. Sulaması, ilaçlaması, budaması, çapalaması, hasatı kendilerine ait. Tabi bazen sulamaya ve meyve toplamaya yardımcı oluyoruz, ailece.

Tohum paylaşım teklifinize çok teşekkür ederim. Çok memnun olurum. Müsait olduğunuzda adresimi özelden gönderirim. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön