View Single Post
Eski 11-10-2009, 23:23   #34
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Toplantımıza katılan bütün arkadaşlara teşekkürler. Memet' ciğim üzülme, kimse salon sorununu dert etmedi, birlikte hiç sorunsuz kültürparkta bir çay bahçesine geçip çalışmamızı orada yaptık.
Maksat bilgi paylaşımı değil mi?

Ziraat Y. Mühendisi Ayşenur Tokaç çok sevgili bir arkadaşımdır. Kırmayıp eğitim çalışmamıza destek ve renk verdiği, dostumuz, yardımcımız yararlı böcekleri tanıttığı için kendisine tekrar teşekkür ederim. Ayşenur bu konuyu toplayıp bize iletecek ve fotoğrafları siteye de yükleyeceğiz, ki faydalıları tanıyalım. Aramızda onları tanımadığı için ilaçladığını açıklayan arkadaşlarımız da vardı. Bu durumda bu işe öncelik vermek şart oldu.

Yeni eğitimlerin konusu ne olabilir diye konuştuk, arkadaşlarımız taleplerini ilettiler. Gübreleme, budama, aşılama konuları öne çıktı. Üyelerimiz de çalışma grupları oluşturup sunumlar yapacaklar. Yunakoç toros sediri ile ilgili bir sunum yapacak, belki önümüzdeki aya çalışmayı toparlar.

Sevgili Hocamız Praecox 'un İzmir 'de bir orkide eğitimi yapacağı müjdesini de verdim. O gün erken gelip önlerden yer tutmak şart olur.

Toplantı sonrasında üyelerimizin çok faydalandıklarını söylemeleri bizim için en büyük mutluluk oldu, demek amacımıza ulaştık.

Bugün aramızda olan bütün arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyor ve öğrendiklerini uygulamalarını, çevreleriyle de paylaşmalarını diliyorum.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön